KONTORTELEFON: 62 50 97 55
man-fre 08:00–15:30
Kategorier
Andre nyheter Sagatun Brukerstyrt Senter

Nytt Brukerstyre på Sagatun!

Bildetekst til det nye Brukerstyre ved Sagatun: fra venstre leder Siw Anita, og styremedlemmene: Kristine, Tore Herman (ikke til stede på bildet), Astrid Beate og Evy Kristin.

Tidligere leder av Brukerstyre Evy Kristin åpnet årsmøtet og ønsket alle velkommen. Videre var det valg av møteleder, tellekorps og to til å underskrive protokoll.  Alle som var stemmeberettiget skulle skrive seg opp på en liste, slik at tellekorpset hadde oversikt over riktig antall stemmer som kunne stemme ved valg av nytt Brukerstyre. For å være en godkjent stemme til valget er det kun brukere av senteret som har mulighet til å stemme. I dag var det godt oppmøte og det ble 22 stemmeberettigede som skrev seg opp på listen.

Videre i møte leste Evy Kristin årsberetningen for Brukerstyre, der de forteller om arbeidet de har gjort i løpet av året som har gått. Brukerstyre har i 2023 bestått av fem medlemmer. Evy Kristin som leder. Kristian som nestleder. Siw Anita, Fred Rune og Jeanette som styremedlemmer. Brukerstyre har ansvaret for planleggingen og utviklingen av virksomheten på Sagatun. Videre forteller Evy Kristin oss om at Brukerstyre har planlagt og arrangert fjorårets sommerferietur til Ålesund. De har arrangert 25 søndags- og fridagsåpent. Brukerstyre har arrangert ulike aktiviteter som bowling, jul- og påskeverksted og sommeravslutning. De har også i samarbeid med brukerne holdt senteret åpent hele sommeren. Evy avslutter med å oppfordre alle brukere til å engasjere seg i aktivitetene på huset, bidra med sine synspunkter og delta på Fellesmøter på mandager.

Videre i møtet presenterer Mariann en oversikt over Brukerstyres økonomi for året som har vært. Brukerstyre har god økonomi, som blant annet har bidratt med å senke egenandelen til aktiviteter som blir arrangert. Mest penger ble det brukt på sommerferieturen der 20 brukere fikk være med på en fantastisk tur til Ålesund.

Så var det duket for valg av nytt Brukerstyre for 2024. Dette året var det kun en kandidat som hadde blitt foreslått som leder, og med applaus ble Siw Anita valgt inn som leder av Brukerstyre. Videre var det fem kandidater som ønsket seg plass i styret, men det var kun fire plasser tilgjengelig. Her måtte det stemmes og 22 stemmeberettigede deltok i valget. Vi fikk utdelt et ark hvor vi skulle stemme over de ulike kandidatene, og deretter fikk tellekorpset i oppgave om å telle opp stemmene. Vi fikk vite at valget var veldig jevnt, men et flertall ble valgt.

Valget ble avgjort og Brukerstyre for 2024 består av; leder Siw Anita, og styremedlemmene Kristine, Tore Herman, Astrid Beate og Evy Kristin. Gratulerer så mye! Tore Herman fra det nye og Jeanette fra det forrige styret var dessverre ikke til stede når bildene ble tatt. Tusen takk for innsatsen til det gamle Brukerstyre og lykke til, til det nye!

Bilde nr 2: Mariann takker av det gamle Brukerstyret på Sagatun: fra venstre; Siw Anita, Fred Rune, Brukerstyreleder Evy og Kristian, Jeanette var ikke til stede på bildet.

Bilde nr 3: Det gamle og det nye Brukerstyret sammen: fra venstre; Kristine, Kristian, Astrid Beate, Siw Anita, Fred Rune og Evy. Jeanette og Tore Herman var ikke til stedet på bildet.