Lunsjservering på Sagatun
Vi tilbyr sunn og enkel hverdagskost, som er laget av ferske råvarer. Eksempler på dette er: hjemmelaget fiskesuppe, nybakt brød med pålegg, eller kulinariske gryteretter.
Uke 25 og 26
Mandag: 11.30–13.00 | Uke 25: Buffét: Grove rundstykker med diverse tilbehør Uke 26: Stekt speilegg med salat |
Tirsdag: 11.30–13.00 | Uke 25: Stekt laksefilet m/hjemmelagd remulade, poteter og agurksalat Uke 26: Pastasalat med ferskt brød |
Onsdag: 11.30–13.00 | Uke 25: Pastasalat med ost og skinke Uke 26: Rester av pastasalat |
Torsdag: 11.30–13.00 | Uke 25: Omelett med skinke eller vegetaromelett Uke 26: Stengt, grunnet sommerfest i dag |
Stengt fredager |
Gjeldende priser
Lunsj | kr 40,- per porsjon. |
Kaffe | kr 5,- inkl en påfyll. |
Vaffel | kr 15,- per plate |
Mineralvann | kr 25,- per flaske/boks |
Vi tar forbehold om endring av menyen grunnet diverse arrangementer.
Vi tar også på oss mindre arrangementer, som konferanser og møter, der man kan bestille mat, fruktfat og kaffe.
Pris avtales ved bestilling.
For mer informasjon, ta kontakt
![Kim Nybakken](https://s42482.pcdn.co/wp-content/uploads/DSC_9725-edited-150x150.jpg)
Kim Nybakken
Driftssjef/Avdelingsleder Arbeid og aktivitet
Telefon: 400 91 368
E-post: kim@sagatun.no