Lunsjservering på Sagatun
Vi tilbyr sunn og enkel hverdagskost, som er laget av ferske råvarer. Eksempler på dette er: hjemmelaget fiskesuppe, nybakt brød med pålegg, eller kulinariske gryteretter.
Uke 17 og 18
Mandag: 11.30–13.00 | Uke 17: Buffét: Grove rundstykker med diverse tilbehør Uke 18: Buffét: Grove rundstykker med diverse tilbehør |
Tirsdag: 11.30–13.00 | Uke 17: Pulled pork-burger med coleslow Uke 18: Karbonade med speilegg |
Onsdag: 11.30–13.00 | Uke 17: Fiskegrateng med revne gulrøtter, smør og poteter Uke 18: Stengt |
Torsdag: 11.30–13.00 | Uke 17: Kjøttkaker med kålstuing, brun saus og poteter Uke 18: Bondeomelett med salat |
Stengt fredager |
Gjeldende priser
Lunsj | kr 40,- per porsjon. |
Kaffe | kr 5,- inkl en påfyll. |
Vaffel | kr 15,- per plate |
Mineralvann | kr 25,- per flaske/boks |
Vi tar forbehold om endring av menyen grunnet diverse arrangementer.
Vi tar også på oss mindre arrangementer, som konferanser og møter, der man kan bestille mat, fruktfat og kaffe.
Pris avtales ved bestilling.
For mer informasjon, ta kontakt
Kim Nybakken
Driftssjef/Avdelingsleder Arbeid og aktivitet
Telefon: 400 91 368
E-post: kim@sagatun.no