KONTORTELEFON: 62 50 97 55
man-fre 08:00–15:30
Kategorier
Andre nyheter Sagatun Brukerstyrt Senter

Hva kan Sagatun være for deg og hva betyr det i din recoveryprosess?

Dette og mer ble snakket om på dette informasjonsmøtet vi hadde for nye brukere og faddere, her på Sagatun 27. oktober.

Anders som er leder for Fadderprosjektet, ledet møtet. Han informerte om hvordan nye brukere kan få et innblikk i hva Sagatun kan være for seg og sin recoveryprosess. Her hadde de som deltok, mulighet til å stille spørsmål om ting de lurte på, og om hva de ulike aktivitetene er. 

Vi snakket om selvstyrkingskurset, som bygger på det å få tilbake makten i eget liv, og at dette er noe fadderene anbefaler nye brukere, som en god start i recoveryprosessen. 

Vi fikk en liten smakebit av Recovery-begrepet, og hvordan vi kan bruke dette i vår egen bedringsprosess. Recoveryverkstedene er veldig nyttig å delta på for å få en bevisstgjøring av hvordan du selv kan jobbe mens du er på Sagatun, og ellers. 

Fadderprosjektet handler om at nye brukere skal få en kontaktperson som er en person som har vært her en stund. På den måten opplever nye brukere trygghet og det å ha en person som de kan avtale videre aktiviteter sammen med. 

De fremmøtte fikk og en mappe med brosjyrer, med informasjon om Sagatun. 

Siste spørsmål til slutt:

Hva kan Sagatun være for deg? 

Brukerene fra møtet sier de er veldig fornøyde og at det var nyttig for dem å få informasjon om hva Sagatun og fadderne kan bidra med i en bedringsprosess, og for å komme seg videre i livet. 

Takk for møtet!