KONTORTELEFON: 62 50 97 55
man-fre 08:00–15:30
Kategorier
Andre nyheter Sagatun Brukerstyrt Senter

En fantastisk sommerferietur til Ålesund!

Sagatun Brukerstyrt Senters sommerferietur 2023 gikk til nydelige Ålesund. Her fikk vi oppleve både fjell og sjø, og et nydelig vær. Sol og fint vær er ingen selvfølge på Vestlandet langs kysten, men så heldige var vi.

Turen varte fra mandag til fredag inkludert begge reisedagene. Til sammen var vi 20 mennesker på tur, med en blanding av både brukere og ansatte fra Sagatun. Zanto var turens firbeinte, som til stor glede for noen, gjerne ville ha masse kos. Det har vært en helt fantastisk tur med ulike utfordringer hvor mange opplevde mestring. Det har vært et helt unikt fellesskap med masse humor, glede og støtte. Ikke minst, vi har sammen skapt gode minner som vi tar med oss videre i ryggsekken. Mange minner har blitt foreviget gjennom foto, som du kan se under.

Noen sitater om ferieturen fra brukere:

 • For en flott ferietur så langt! Veldig fin biltur første dagen, gjennom flott natur fra fjell til fjord. Atlanterhavsparken lå aldeles nydelig til, og var en fin rolig første aktivitetsdag. Båtturen onsdag var helt utrolig, med flinke enestående folk, som stilte opp frivillig. Campingen er enkel med små mangler, men ligger flott til og er helt greit. Fine turområder. Fint opplegg fra Sagatun! Herlige folk, og utrolig flaks med været.
  Mann 58.
 • En tur med fine opplevelser, flott natur, med muligheter for mye gjennom flere dager. Man lærer hverandre å kjenne på en helt annen måte, som er veldig positivt for alle. Her har vi vært en god sammensveiset gjeng, men klart å bruke tiden så godt vi har kunnet med de fleste. Båttur på Parat 3 var en god og frisk opplevelse for oss alle, mange fikk i etterkant kjent på den gode friske sjølufta. I dag har vi gått 418 trappetrinn med lunsj på en gapahuk i nærheten, også dro vi tilbake til campen. Vi valgte ulike ting vi ville gjøre etterpå igjen. Noen dro på shopping, noen valgte å slappe av, noen handlet og noen dro på café i Ålesund. Å dele bosted med flere har gått greit, men har vært uvant for min del, men man lærer av også det. Tusen takk for turen, med et vær vi bare kunne drømme om å få, helt perfekt. Gode opplevelser skaper vi sammen med andre, og med gode minner og bilder
  Kvinne 35.
 • Tipp, topp, tommel opp! Kjempebra tur og innholdsrik.
  Mann 48.
 • Beste ferien ever!! Fått oppleve både sjøliv og fjell. Veldig heldig med 2 roms leilighet. Hele rekka har blitt døpt til: Tertitten borettslag. Ønskekonsertene har virkelig vært fantastiske! Matordningen får terningkast seks! Ingen konflikter! Kan ikke beskrives med ord hvor flott denne turen har vært. Tusen takk!
  Kvinne 54.
 • En sommerferietur med Sagatun Brukerstyrt Senter er alltid en fornøyelse. Denne gang ble det båttur og Atlanterhavsparken. Herlige opplevelser. Feriens høydepunkt for meg var toppturen til Aksla, med 418 trappetrinn. Det er ikke så dårlig for en 70 åring med dårlige bein. Denne turen glemmer jeg ikke!
  Mann 70.
 • Takk til Sagasolreiser! Superhyggelig ferietur med innholdsrike opplevelser og utfordringer. Største inntrykket mitt var på toppen av Aksla etter å ha holdt følge med en gammel fotballtrener på 70 år, og vi på toppen ler og gråter en stolt tår.
  Mann 42.
 • En stor opplevelse man tar med seg hjem. Gode minner for livet. Tusen takk for en kjempefin tur. Godt for helse og sjel. Frister for gjentakelse.
  Mann 52.
 • Denne turen har vært nettopp det jeg trengte! Sosiale sammenkomster har vært vanskelig det siste året. Men denne turen har derfor hjulpet meg og kjenne meg selv bedre. Atlanterhavsparken var kjempefin og Aksla var utfordrende, å dele rom med den jeg delte med var tipp topp tommel opp! Tusen takk.
  Kvinne 35.
 • For en fantastisk tur! Etter mye planlegging, mye fram og tilbake, fikk vi til et tilbud som omfavnet alle. Fra nydelig natur, gode aktiviteter, deilig vær og godt selskap, ble det en utrolig opplevelse med mestringsfølelser. Jeg personlig, og forhåpentligvis de fleste, oppnådde eller gjorde noe de kan være stolte av. Hundre prosent suksessfullt og en god avslutning på min brukerstyretermin.
  Kvinne 28.
 • En helt fantastisk tur! For noen fine mennesker å være på tur med. Atlanterhavsparken var veldig fin, og vi var heldige å se en helt fersk selunge. Parat 3, båtturen, var kjempeflott. Aksla, med alle trappetrinnene, var gøy. Bussturen opp og ned, fikk smooth, med fine stopp. Jeg er stolt av å være en del av denne gjengen.
  Kvinne 50.

  Tusen takk for en fantastisk sommerferietur! Og takk til alle som har organisert alt fra planlegging til matlaging, dere har gjort en enestående jobb!