KONTORTELEFON: 62 50 97 55
man-fre 08:00–15:30
Kategorier
Andre nyheter

Sommerfesten 2024

Torsdag 27. juni ble den årlige sommerfesten avviklet, i strålende sol og godt vær. Vi ble nærmere 60 personer som møtte opp. Dette er et samarbeid mellom Mental helse Hamar-Løten og Sagatun. Vi ble ønsket velkommen av leder for Mental helse Hamar-Løten Marianne Lodding, og styreleder for Sagatun Karin Andersen.

Anders og Rune her på Sagatun sto for grillingen denne kvelden, og serverte hamburgere og pølser, til stor glede for alle. Til dessert var vi så heldige å få servert jordbær, som Ane hadde med fra sin bror, som er bonde, den smakte utmerket!

Rune Lundquist hadde en quiz på lur, der vi ble inndelt i lag på tre og tre personer, hvor det ble kåret en vinner, som mottok gevinst.

Under veis ble vi underholdt av Sagarockers, som hadde mange sanger på repertoaret, veldig bra underholdning, og vi takker for innslagene.

Thea holdt en veldig fin tale rundt noen av aktivitetene som har vært her på Sagatun, og om hvordan hun har opplevd å ta del i disse. Takk Thea.

Mental helse Hamar-Løten sto for loddsalg, der de hadde 25 premier og dele ut, til stor iver hos alle. Tusen takk for det.

Karin og Kim avrundet dagen, der de informerte litt om programmet for sommeren. Vi ønsker alle velkommen innom i feriemånedene her på Sagatun!

Alt i alt ble dette en super kveld, med så mange som kom, og i flott sommervær. Tusen takk for en flott kveld alle sammen!