Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Bilde 3

Prosesslederseminar 6. og 7. juni

6. og 7. juni ble det avholdt nasjonal prosessledersamling, der noen prosessledere var samlet for å utveksle erfaringer og få informasjon rundt det å holde selvstyrkingskurs. 

Målet med samlingen var at prosesslederne skulle utveksle erfaringer med hverandre og få litt påfyll  og presentasjon av ny Facebook-side. Mariann presenterte recoveryrapporten «Skipper og los på samme skute». Hun pratet om hvordan vi på Sagatun har valgt å jobbe med recovery, og hvilke arbeidsmetoder vi har brukt fra start til mål.

På samlingen ble deltakerne drillet i å bruke arbeidspermen og fikk god innføring i utviklingen av Verktøykassa.  En av oppgavene var å sette opp program for et tre-timers kurs. 

To av deltakerne fortalte om sin erfaring med å drive selvstyrkingsgrupper. Aldersspredningen på deltakerne har vært fra hele 19 – 70 år, så det sier mye om at Verktøykassa treffer og selvstyrking er viktig i alle aldre. Prosesslederne fortalte at det ga dem overskudd å drive selvstyrkingsgrupper ved å se utvikling hos deltakerne.

Det ble utvekslet tips og råd, stilt mange spørsmål, der alle inspirerte hverandre ut fra egne erfaringer.

Tilbakemeldinger fra deltakerne var at samlingen var nyttig, og det ble lagt planer allerede på samlingen om å starte selvstyrkingssgrupper flere steder i landet.

BILDEGALLERI

TILBAKE Del