Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
worshipping god 2101347

Livsgledeprosjektet til Sagatun

På Sagatun har vi som hovedfokus å motvirke ensomhet, angst og isolasjon. Vi tilbyr derfor deg som er godt voksen til å møtes og ha en sosial arena på kveldstid her på Sagatun og hvor en kan bruke hverandres egenskaper for å oppnå livsglede og føle på et sosialt fellesskap.

Dagens situasjon i samfunnet har gjort at vi har tenkt litt nytt på Sagatun. Vi har startet opp med sosialt samvær en kveld i uka som vi har fokus på livsglede i en vanskelig tid som vi fortsatt står i.  Vi koser oss med et godt måltid mat og aktiviserer oss med forskjellige aktiviteter. Vi spiller spill, ser en film, har konsert for deltakerne og rekrutterer deltakere til alle de andre aktivitetene vi har på huset slik som friluftsliv, kreativt verksted, golf på Atlungstad/Espern, pårørende kvelder (Sagatun og LPP tilbyr faste kvelder en gang i måneden for pårørende til mennesker med psykososiale vansker) andre temakvelder med mer.

Dette foregår onsdager mellom kl 16 og 21, (enten kl 16-19 eller 18-21) hvor vi serverer et godt middagsmåltid som vi lager her på Sagatun og som har fokus på sunne råvarer, god folkehelse og som er lagd fra bunnen av.

Målgruppen er deg mellom 50 og 60 år, men vi inkluderer også til dels yngre for å få generasjoner til å møtes og bruke hverandres engenskaper for å oppnå livsglede og bedre livskvalitet.

Det har vært en spesiell tid og som vi fortsatt er en del av, der mange sitter alene. Vi har som formål å motvirke ensomhet og passivitet og ha fokus på å skape aktivitet, deltakelse, sosialt fellesskap og hvor voksne mennesker/seniorer kan få møtes og føle på en bedre sosial hverdag. Velkommen innom.

For spørsmål/påmelding eller mer info, kontakt Kim Nybakken på 40091368 eller pr. epost – kim@sagatun.no

 

TILBAKE Del