Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
IMG 8468

Flott ramme rundt sommerfesten!

Sagatun Brukerstyrt Senter og Mental Helse Hamar har en god tradisjon på å arrangere felles sommerfest for sine brukere og medlemmer. Årets sommerfest ble arrangert onsdag den 21.06.17 i nydelig sommervær. 

Mange hadde vært i aktivitet på forhånd med å planlegge menyen og handle inn mat, skaffe gevinster, øve til konsert, lage quis og pynte bord og lage en trivelig ramme om hele festen. Hele 50 personer hadde meldt seg på, og utover kvelden kom det også flere som satte seg ned og hørte på konserten til SagaRockers.

IMG 8415

Carl stod som vanlig for grillinga, og sammen med en gjeng gode hjelpere på kjøkkenet fikk vi servert nydelig grillmat med salat, potetsalat og annet passende tilbehør.

IMG 8454

Randi hadde sin siste dag i praksis på Sagatun denne dagen, og hadde bakt to store langpannekaker som ble servert som dessert. 

IMG 8472

Etter maten var det quis som Rune og Carl hadde laget, som ble fulgt opp av en imponerende konsert med Sagarockers. 

Mental Helse Hamar hadde skaffet et stort antall gevinster fra de fleste butikkene i Hamar. Det var kjøpt inn 15 loddbøker som ble utsolgt på et øyeblikk. Mariann var kveldens heldigste vinner og drog av gårde med både smykker fra Gullsmed J. Bøe og en stor fruktkurv. 

Takk til alle som hadde laget i stand og til alle som møtte opp for en veldig trivelig kveld! 

TILBAKE Del