Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
thumbnail IMG 2476croppet B

Vi ønsker alle en riktig god jul!

 

 

 

 

Forslag til print pa fotoarkjpeg3

 

2020 har vært et spesielt år for oss alle. Veldig mange har hatt det ekstra vanskelig med permittering og arbeidsledighet og veldig mange sliter med ensomhet, isolasjon og tunge tanker. Vi kan ikke hjelpe alle, men vi er veldig glad for at vi har klart å holde Sagatun åpent helt fra 04.mai. Det har vært en ekstra viktig møteplass og et pusterom i hverdagen, med aktivitet og sosialt samvær. Med alle leserinnlegg og alt engasjement som har vært angående tilbudet på Sagatun på grunn av forslagene om budsjettkutt i Hamar og Stange, er det ikke tvil om at dette er et viktig tilbud.

 

Sagatun har tradisjon for å invitere en rekke samarbeidspartnere og brukere til julelunsj og vi pleier å ha stort julebord for alle som bruker senteret. Vi klarer å gjennomføre i år også, men med en del begrensninger pga smittevern. I år er derfor brukerne prioritert slik at alle som ønsker det skal få plass på enten julelunsj eller julebord. Våre gode samarbeidspartnere må dessverre vente til neste år, da vi håper at verden har normalisert seg og tradisjonen kan gjenopptas!

 

Med dette ønsker vi alle som følger oss, alle samarbeidspartnerne våre og i særlig grad alle som bruker senteret en god jul og et godt nytt år!

TILBAKE Del