Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Sagarockers

Tangen Rockfestival

Sagatun Brukerstyrt Senter sitt husband Saga Rockers skal spille på Tangen Rockfestival 22. april!

Tangen Rock festival

Tangen Rockfestival er en idealistisk organisasjon som vil opprettholde et tilbud for ungdom som ønsker å spille i band i nærområdet til Tangen. Dette gjøres gjennom å arrangere en inspirerende musikkfestival basert på dugnad. Dette er også en festival for Tangen og omegns befolkning og har tilbud til alle, i alle aldere.


Beskrivelse av arrangementet

Festivalen har utviklet seg til å bli en viktig arena for unge musikere. Både de som er tilknyttet de kommunale musikkverkstedene i og rundt Stange kommune, og for de unge som driver med musikk utenfor noen organisert virksomhet. Festivalen vektlegger lokal tilknytning, innen fylket. Unge utøvere kan gjennom festivalen få prøvd ut musikken sin på en profesjonell scene med høy kvalitet på lyd og lys, for et lydhørt publikum. De deltar på lik linje med mer rutinerte og etablerte artister.

Festivalen er bygget opp av ulike underholdningskonsepter, for å engasjere flest mulig folk i et forholdsvis lite område. 

Sagatun Brukerstyrt Senter sitt husband Saga Rockers er så heldige som skal få avslutte Barnerock den 22. april. Vi håper foreldre og barn i alle aldre som liker punk, rock, metal og blues tar seg turen!

Sagatun Brukerstyrt Senter er et av 6 regionale brukerstyrte senter i Norge. Vi holder til på Hamar og gir tilbud både lokalt og regionalt. Vår målgruppe er mennesker med utfordringer innen psykisk helse og rus, men senteret er åpent for alle. Tilbudet er rusfritt. Sagatun gir tilbud om aktivitet, sosial kontakt, arbeidstrening, kurs- og kompetanseheving, selvstyrking med mer, samtidig som det er en møteplass for brukere og fagfolk

For mer informasjon, kontakt Kim Nybakken på 400 91 368 - E-post: kim@sagatun.no

 

TILBAKE Del