Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Bilde3

Musikk – «den perfekte medisin»

Sagatuns husband «Saga Rockers» jobber seg igjennom den vanskelige tiden de står i med pandemi, de forteller at «vi spiller oss igjennom den», der musikken er med på å gi oss økt samhold og glede. De er ikke så mange samlet nå, men det heter at da må man forsøke å spille dobbelt så bra.

Det er ikke noe nytt at musikk er kjent for å kunne bidra til økt livskvalitet, mestringsfølelse og nye handlingsmuligheter. Blant annet så anbefaler Helsedirektoratet bruken av musikkterapi innen rusbehandling og andre kommunale helsetjenester.

Så langt har 2021 vært preget av lite konserter og musikalsk utfoldelse i samfunnsorienterte sammenhenger. Sagarockers har istedenfor forsøkt å bruke tiden på en konstruktiv måte med blant annet interne bandøvinger, digitale lyttegrupper og planleggingsmøter med andre instanser i Innlandet for blant annet å oppnå et bredere musikalsk samarbeid til tiden som kommer!

De forteller at de har mange planer fremover:

  • Vi gleder oss til konsert med Solheimkoret i Vang kirke.
  • Vi gleder oss til Rockovery-festivalen.
  • Vi gleder oss til å møte folk og få nye musikkvenner rundt om i landet!
  • Vi gleder oss til å kunne gi hverandre en klem.
  • Og helt til slutt: Vi gleder oss til at denne vanskelige tiden med pandemi er ferdig!

De ser fremover og er klare til å skinne på en rockescene. De ser frem til å se deg og kunne underholde og gi deg en ny konsertopplevelse.

Før det ønsker alle i Sagarockers en riktig god påske! 
Så ses vi på en scene i nærheten av deg.

TILBAKE Del