Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
image20

Med hjertet i halsen!

Solheimkoret og Sagatun Brukerstyrt Senter har innledet et spennende musikalsk samarbeid som skal framføres i forbindelse med med Verdensdagen for psykisk helse høsten 2020. ! Det er fortsatt mulighet for å være med på eventyret! 

Et viktig samarbeid
Sommeren 2019 kom det en spennende forespørsel fra Solheimkoret i Brumunddal. Koret ønsket å sette opp en forestilling om psykisk helse, og en av deltakerne hadde snakket varmt om Sagatun for de andre i koret. Det ble holdt et møte mellom sentrale medlemmer i koret og de musikkansvarlige på Sagatun, hvor vi ble raskt ble enige om at vi SKAL få til et samarbeid.

«Med hjertet i halsen»
Det blir forestilling. Vi vet ikke akkurat hva det blir, men vi vet at det blir bra, og at det blir viktig for mange av dem som er med. Forestillingen har fått navnet «Med hjertet i halsen», og skal rette fokus mot psykisk helse og bedringsprosesser. Det blir kor, det blir Saga Rockers, og det blir en salig blanding av musikk som «betyr noe».

Hva blir din rolle?
Vi ønsker fortsatt å ha med oss mange på dette prosjektet. Kanskje du vil prøve å synge i kor, enten du har sunget i kor før eller om det er første gang? Kanskje vil du bidra med promotering og PR? Kanskje vil du steke vafler mens vi øver? Kanskje du vil være med Saga Rockers og øve inn låter som skal være med? Kanskje du vil bidra med noen tekstlinjer om hva som har vært viktig for din bedringsprosess? Kanskje har du andre ideer om hvordan du kan bidra?

Hva skjer videre?
Når vi får mulighet skal vi møtes, øve, synge, spille og lage ting sammen. Vi skal jobbe i små og store grupper. Og vi skal prøve å tilrettelegge slik at alle får muligheten til å henge med. Noen skal være med på mange sanger, andre skal være med på litt. Vi skal jobbe for å tilrettelegge slik at alle som ønsker får mulighet til å være med på noe.

Vi skal komme tilbake med informasjon fortløpende. Kom til Sagatun, bli med på møter og ta del i denne reisen. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

Lurer du på noe mer?
Ta gjerne kontakt med musikkterapeuten på Sagatun,
Adrian Wangberg Seberg
E-post: adrian@sagatun.no
Tlf: 40 62 57 90

 2020 Mote med Solheimkoret

Sagatun og Solheimkoret hadde et hyggelig bli-kjent møte i begynnelsen av mars 2020. 

2020 Mone

Mone Evensen sang sin egen låt: "Fire hjørner". 

TILBAKE Del