Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55

Fysisk aktivitet og golf

Fysisk aktivitet og golf

Sagatun legger stor vekt på fysisk aktivitet som et middel til å styrke egen helse, både fysisk og psykisk. I tillegg er det sosialt og morsomt. 

Golf 

Sagatun deltar i prosjektet "Golf som terapi" i regi av Enhet for Kultur og helsefremmende arbeid i Sykehuset Innlandet og Atlungstad golf. Frammøte tirsdager kl 11.00 med avreise fra Sagatun kl 10:45. Om sommeren på driving rangen, rødt golfanlegg 200 m før nedkjøring til Atlungstad Golfbane. Om Vinteren på Espern Aktivitetsenter. Tilbudet er åpent for deg som vil lære å spille golf både nybegynnere og viderekommende. Tilbudet er gratis. Les mer om tilbudet i egne saker på siden. 

Mer informasjon om golf som terapi finner du  på : www.golfsomterapi.no
For mer informasjon: ta kontakt med Kim Nybakken på 400 91 368, e-post: kim@sagatun.no

 

Espern vektstudio

Trening på Espern 

Det hjelper på motivasjonen å trene sammen. Espern er et fint alternativ til deg som ønsker å komme i bedre form og høre til et fellesskap.

Trening på Espern er et tilbud for deg som har tilknytning til Kulturnettverket i regi av Sanderud, eller kommunalt tjenestetilbud innenfor psykisk helse.  Vi trener mandager kl 11.00 - 13.00 og onsdager kl 12.30 - 15.00.

For mer informasjon kontakt Kim Nybakken: 400 91 368, e-post: kim@sagatun.no 
eller Carl Sørum:tlf. 415 76 388, e-post: carl@sagatun.no.

Frisbeegolf 2

Frisbee golf

Frisbeegolf er en artig aktivitet som alle kan være med på og foregår i Ankerskogen naturområde i sommerhalvåret. Ankerskogen ligger rett bak Sagatun. Man trenger
ingen forhåndskunnskaper, eller ferdigheter, her har alle muligheter til å lykkes, samtidig som man får en hyggelig tur sammen med andre! Vi har frisbeer til utlån på Sagatun.
Ta kontakt med Brukerstyret på Sagatun for mer informasjon.

For mer informasjon kontakt Brukerstyret på Sagatun, telefon: 458 34 345, e-post: brukerstyret@sagatun.no

Følg med på ukeplanen på vår Facebookside og vår hjemmeside: www.sagatun.no
for hvilke dager dette er og klokkeslett for aktiviteten.

 

 

TILBAKE Del