Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
Gaustadtoppen

Tur til Gaustadtoppen

21. til 23. juni reiser vi til Telemark for å bestige Gaustadtoppen. Herfra ser du fjellene i Telemark, Buskerud og Oslomarka i det fjerne. Like før toppen kommer du til Gaustatoppen Turisthytte som ligger 1850 moh. Turen opp er familievennlig som passer for turvante folk. Turen beregnes til 4 timer opp og 3 timer ned.

Hovedmålet er at alle deltakere når toppen på 1883 meter over havet. I forkant av turen må alle trene og føle seg trygge på at de kan gjennomføre. Gaustatoppen er for øvrig krevende, men ikke verre enn at veldig mange kan gjennomføre. 

Deltakerne bør i forkant av turen trenge noe trening for å kunne gjennomføre. Dette kan gjøres gjennom gratis tilbud på Espern treningssenter og delta på frilufts turer gjennom «Friluftsliv for alle», samt de treningstilbud som kommunen har selv. For at veilederne skal være trygge på at alle gjennomfører vil det bli en opptaksprøve i forkant. Dette vil være en tur til Jordbærkirka i Vallset tirsdag 24. mai kl. 10.00.

Program

Tirsdag;
Kl 10.00
Alle enheter møter hos Sagatun klare for avreise Vi reiser i fellesskap opp til Tinnsjø Camping ved Tinnsjøen, hvor vi har leid hytter og leiligheter for 2 netter. Vi regner med å være fremme ca. 15.00

Kl 18.00
Felles middag, i Cafeen på Campingen. Etter maten blir det sosialt og kanskje vi har noen aktiviteter.

Kl 23.00
Leggetid.

Onsdag;
Kl 07.00
Alle deltakere inntar frokost og vi smører nistepakke og ordner drikke for turen. Vær nøye med å pakke sekken med nødvendig utstyr for turen. Vi skal være klare for avreise til Stavsro senest kl. 09.00.

Kl 10.00
Vi er klare og fordelt på grupper hvordan vi tar oss opp til toppen. Den enkelte må selv føle på om han/hun vil være med i fortroppen, mellomtroppen eller baktroppen. Husk at ingen skal gå alene! Vi er en felles gruppe på tur, og vi skal ta vare på hverandre.

Kl 18.00
Felles middag og sosialt samvær.

Kl 23.00
Leggetid.

Torsdag;
Kl 08.00
Frokost og smøring av niste for hjemreisen. 
Vi regner med å være tilbake på Hamar senest kl. 15.00.

Personlig utstyr:
Godt skotøy (gode stive fjellstøvler med litt høyt skaft) noe til utlån på Sagatun, ekstra skift med sokker, lue/votter, sovepose/sengetøy, dagstursekk, dersom behov for tilpasset kost må dette medbringes av den enkelte, medisiner til eget bruk (rusmidler ikke tillatt), fyrstikker, lykt/hodelykt, førstehjelpsutstyr, toalettpapir, toalettsaker og personlig hygiene, saks, kniv/liten øks eller tursag, ullundertøy, skallbekledning, ekstra genser, kart og kompass, drikkeflaske, solbriller og solkrem. Dersom noe mangler har Sagatun noe til utlån.

Påmeldingsfrist er 03. juni, og denne er bindende. Påmelding skjer til respektive veileder/enhetsleder:

Ansvarlige:
Hovedansvarlig:
Turleder er Carl G. Sørum mob. 415 76 388

Øvrige ansvarlige;
Mona S. Mykleset mob. 45738766 + 2-3 fra Aktivitet og mestring
Anita Isabelle Aga, mob. 95414185 fra Frisklivsentralen

Infomøte 7/6-22 kl. 13.00 på Sagatun.
Transport bekreftes på dette møtet. 

Vi ser frem til en fin tur sammen med deg!

TILBAKE Del