Sagatunvegen 47A, 2317 Hamar
ÅPNINGSTIDER
man-fre 08:00-15:30
KONTORTELEFON
62 50 97 55
2020 Hoppende glade

Friluftsliv er godt for kropp og sjel!

Dette er noe av det som skjedde i 2020. Velkommen til nye turer i 2021! 

Friluftslivsåret 2020 ble et helt spesielt år preget av omstendighetene rundt Koronaepedemien. Dette gjorde at samarbeidet om å arrangere felles turer og andre aktiviteter i Kulturnettverket og med SIRA-Huset, Tjenester for Psykisk Helse og Rus i Hamar Kommune og CRUX Barm måtte utgå. I stedet måtte vi arrangere turer og aktiviteter i mindre grupper hver for oss, og dette har vi fått til! Fredagsturene kom i gang igjen fra tidlig i mai og har gått som planlagt. Vi har også klart å gjennomføre 2 overnattingsturer for brukere og ansatte. Den ene turen gikk til Venabu Fjellhotell som gikk over 3 dager, der vi ble 23 personer. Denne turen ble arrangert som alternativ til den planlagte sommerturen til Holmsbu. Den andre turen gikk til Skeikampen i september, i stedet for den årlig turen til Pellestova i samarbeid med Kulturnettverket. Vi var 17 personer som drog til Skeikampen og som hadde en flott tur over 2 dager. Vi er veldig godt fornøyd med begge disse turene, og du kan lese mer om den i egne saker ellers på nettsiden vår. 

Med de nye smittevernbestemmelsene blir oppstarten på året annerledes enn vi hadde tenkt. For denne uka og neste uke, til og med fredag den 15.01.2021, vil Sagatun i utgangspunktet være stengt. Vi håper å kunne åpne for mer normal aktivitet fra og med mandag den 18.01.2021. Vi holder dere løpende informert! Vi vil også ha tilbud om kontakt digitalt med bruk av iPad eller telefon. 

For spørsmål kontakt Carl på telefon 41576388 eller epost: carl@sagatun.no eller Anders på telefon 48338284.

Alle pa tur

Kanskje du som leser får lyst til å melde deg på noen av aktivitetene og turene på Sagatun? Det er godt for både kropp og sjel å komme seg ut i naturen sammen med hyggelig turfølge! Ta gjerne kontakt med oss om du får lyst til å være med! 

Vi ser frem  til å se deg igjen, og vi starter opp igjen fredag 08.01.2021 kl. 10.00. Da blir det trugetur ved koia vår i Løten. Mer informasjon om turen kommer over jul! 

Vi i friluftsgruppa vil ønske alle våre nåværende, og nye deltakere en

RIKTIG GOD JUL OG ET RIKTIG GODT NYTTÅR! 

Beste hilsener fra Carl, Stine og Anders

TILBAKE Del